Simona Halep, după vindecarea de COVID-19: «Cine nu crede, greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului»

21 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

Simona Halep a povestit despre cum a trăit perioada în care a avut COVID-19, cum a decurs recuperarea și mărturisește că nu i-a fost ușor să stea în carantină.

Simona Halep, după vindecarea de COVID-19: «Cine nu crede, greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului»

”După COVID-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena.

Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău.

Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult.

Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Cine nu crede, greşeşte.

Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului.

Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul”, a declarat Simona Halep la DigiSport.

Halep s-a declarat mulțumită de performanțele obținute în 2020, an în care a câștigat jumătate din turneele la care a luat startul, 3 din 6.

”A doua parte a anului a fost destul de ciudată, dar foarte bună pentru mine. M-am pregătit foarte bine fizic și s-a văzut mult la meciurile pe care le-am avut după ce am ieșit din carantină.

Mental nu a fost ușor pentru că au fost foarte multe restricții. A trebuit să stăm în hotel foarte mult, dar m-am adaptat destul de bine”, a spus Simona Halep, pentru DigiSport.


CLICK - Follow us on Google News