Simona Halep donează bani pentru dotarea spitalelor din Bucureşti şi Constanţa

17 Mar 2020 | scris de Ioana Tomozei

Simona Halep s-a alăturat efortului de susţinere a luptei împotriva Covid-19. Cea de-a doua jucătoare de tenis a lumii a anunţat pe reţelele de socializare că donează bani pentru dotarea spitalelor din Constanţa şi Bucureşti.

Simona Halep donează bani pentru dotarea spitalelor din Bucureşti şi Constanţa

Halep a lansat şi o invitaţie pentru toţi românii de a-i urma exemplul, dar şi de a urma cu stricteţe toate recomandările venite de la autorităţi în vederare controlării răspândirii epidemiei.

”Din păcate, traversăm cu toţii o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte şi ocazia perfectă să arătăm că ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru.

În timp ce noi stăm acasă, medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe să trateze şi să salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general. Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii.

Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus.

Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!”, explică Simona Halep gestul său.


CLICK - Follow us on Google News