3dots.ro

Noi probleme pentru Simona Halep: membrii familiei cer falimentul între ei

Noi probleme pentru Simona Halep: membrii familiei cer falimentul între ei

În afara problemelor sportive, produse de cazul de dopaj în care este implicată, lucrurile nu stau foarte așezate nici în cadrul familiei sale.

Se pare că familia Simonei Halep are probleme în afaceri, în condițiile în care mai multe rude cer falimentul unei firme deținute de tatăl ei.

Rudele cer falimentul unei companii deținute de Stere Halep

Mai multe rude ale Simonei Halep au înregistrat un dosar la Tribunalul Constanța prin care cer falimentul unei firme deținute de Stere Halep,te tatăl campioanei, scrie Replica de Constanța.

Gheorghe, Tanța și Mihai Halep solicită în calitate de creditori falimentul debitoarei SNH Gold Imperial SRL, controlată integral de Stere Halep, tatăl Simonei.

Firma înființată în 1992 are ca domeniu de activitate cultivarea cerealelor și a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri de nici 550.000 lei și pierderi de aproape 260.000 lei, dar și datorii impresionante, de peste 7,6 milioane lei.

Nu este exclus ca măsura falimentul să fie un artificiu economic prin care activele companiei sa fie puse la dispoziția creditorilor și încetarea datoriei.

Simona Halep are o avere de peste 40 de milioane de euro

Simona Halep este una dintre cele mai bogate românce, cu o avere estimată la peste 40 de milioane de euro. În vârstă de 32 de ani, constănțeanca a făcut o pauză forțată de la tenis, în urma suspendării pentru dopaj- un caz extrem de complicat, care se judecă acum în instanțele sportive.

Simona Halep are afaceri în imobiliare, a deschis recent o clinică medicală și a obținut autorizațiile necesare pentru construirea unui hotel.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs