3dots.ro

Simona Halep s-a mutat în secret din România. Informaţia apare în raportul ITIA

Simona Halep s-a mutat în secret din România. Informaţia apare în raportul ITIA

Din articol:

În raportul publicat de ITIA, în afara elementelor justificative, în baza cărora Simona Halep a fost suspendată, apare o informație care a surprins pe toată lumea.

Un fragment din motivarea tribunalului în cazul Simonei Halep indică domiciliul fiscal al sportivei, țara în care își plătește impozitele.

„Doamna Halep este o româncă de 31 de ani, stabilită în prezent în Franţa. Este o jucătoare profesionistă de tenis cu reputație internațională și a obținut un mare succes în carieră. A fost de două ori pe locul 1 mondial la simplu, în 2017 și 2019.

Ea are 24 titluri de simplu, incluzând Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019″, este prezentarea pe care tribunalul londonez i-a făcut-o Simonei Halep, în motivarea din procesul de dopaj.

Simona Halep s-ar fi mutat în secret din România

Simona Halep a mai fost sfătuită să îşi mute reşedinţa fiscală în altă ţară, pentru a plăti impozite mai mici, dar până recent a respins ideea.

Se pare că lucrurile s-au schimbat în momentul în care l-a angajat pe Patrick Mouratoglou. Halep a început să petreacă tot mai mult timp în Franța, după ce în luna martie 2022 a mers la Academia lui Mouratoglou.

Și sârbul Novak Djokovic are rezidența fiscală în Monaco, dar este cunoscut pentru programele sociale pe care le susține în țara natală.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs