București. Un șofer nonagenar a blocat o șosea pentru că nu își mai amintea drumul spre casă

Autor:

Data:

Un eveniment total neașteptat a avut loc, sâmbătă, pe străzile din București.

Un șofer în vârstă de 90 de ani a blocat o șosea și a refuzat să mai plece de pe loc. Potrivit Poliției Locale, bărbatul a declarat că nu își mai amintea drumul spre casă. Ulterior, șoferul a fost condus în siguranță la domiciliu de oamenii legii.

”Joi seara, în timp ce fluidizau traficul în zona Piaţa Sudului, poliţiştii locali s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită: un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea.

În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă întrucât are probleme cu memoria și nu-şi mai aminteşte drumul”, se arată pe pagina de Facebook a Poliției Locale București.

”După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei. De asemenea, s-au efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice”, se mai arată în postare.

Leave a Comment