Nonșalant, un șofer intra într-un un sens giratoriu din Brașov din sens opus circulației – video

Autor:

Data:

Strada din România n-avea cum să ia alt fel și chip decât cel al majorității populației.

Mai întâi sunt mai întâi șicanele în trafic, ivite din cauza faptului că fiecare se crede mai bun șofer decât ceilalți și e musai să fie în fața lor la coada de la primul semafor întâlnit în drum. Strada devine apoi violentă, mai întâi verbal, și, dacă oamenii s-au întărâtat destul de bine, se întâmplă să fie și contondentă, nefiind puține cazurile în care șoferii au blocat traficul doar pentru a-și împărți pumni.

Urmărind imaginile filmate într-o intersecție din Brașov nu știi ce să crezi și cum să explici logic modul în care un șofer a luat hotărârea să  abordeze un sens giratoriu. 

Dar ce șochează nu e neapărat greșeala, ci mai ales stăruința și nonșalanța șoferului în a-și urmări neabătut planul inițial, în ciuda faptului că realitatea îi demonstra că lucrurile se fac într-un alt fel, fără pic de respect pentru ceilalți.

Sperăm ca imaginile filmate să ducă la identificarea șoferului și Poliția să-i suspende carnetul de conducere pe o durată cât mai mare, pentru că astfel de indivizi, în nebunia lor, înseamnă pierderi de vieți omenești pe șosele!

Leave a Comment