Accident mortal provocat de un șofer băut și drogat. A fost luat la bătaie de martori până la sosirea polițiștilor oamenii prezenți la fața locului – video

Accident mortal provocat de un șofer băut și drogat. A fost luat la bătaie de martori până la sosirea polițiștilor oamenii prezenți la fața locului - video

Un şofer băut şi care consumase şi substanţe psihoactive a accidentat două femei, dintre care una a murit, şi a lovit cinci autoturisme parcate pe strada Unirii din localitatea Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, informează Antena 3 CNN.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Popeşti-Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 şi 56 de ani.

Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă, ulterior, femeia în vârstă de 56 de ani a decedat”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Şoferul, un bărbat de 59 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive. De asemenea, e a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul în cauză a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost agresat fizic prin lovire de mai multe persoane pe fondul accidentului rutier.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihice şi lovirea sau alte violenţe.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories