Unui şofer i-a luat minute bune să parcheze într-o parcare goală. «Nu-i de râs, gândiţi-vă că ăsta circulă pe şosele» - video

28 Aug 2021 | scris de Anita Raicu

Clipul video în care un șofer se străduiește minute în șir să își așeze mașina într-o parcare aproape goală, naște noi semne de întrebare asupra modului în care unii capătă permisele de conducere...

Unui şofer i-a luat minute bune să parcheze într-o parcare goală. «Nu-i de râs, gândiţi-vă că ăsta circulă pe şosele» - video

Dirijat de soția sa, care-i este, se pare, și copilot, șoferul încearcă minute bune să își parcheze maşina, deşi existau nenumărate locuri libere.

În imagini se vede cum femeia exasperată îi explică şoferului ce să facă, dar acesta nu reuşeşte decât cu greu, într-un final, după mai multe minute, să parcheze.

Autorul filmării, postată pe Info Trafic Cluj şi Cluj Info, nu se poate abţine şi se amuză copios în timp ce filmează. 

”Ia uitaţi-vă fraţilor! Câte locuri de parcare sunt şi ia uite-l şi pe ăsta! Măi frate, te doare capul! Fii atent aici! Ia uite, ia auzi. Acum, auzi. Pui autocarul, pui TIR-ul aici. Înghesui şi un avion aici.

Nu vreau să vedeţi numărul şi nu am nimic cu cei din Botoşani, dar nu ştiu... Doamne, Maica Domnului! Cum o fi ajuns ăsta din Botoşani la Sibiu? Şi am început să filmez după vreo două minute de când a început”, spune el.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar unii dintre cei care au vizionat clipul au fost chiar tentaţi să creadă că este vorba de o farsă şi că nu poate exista un şofer atât de neîndemânatic. 

”Nu cred ca este real ! Cred ca este toată chestia regizata , nu cred ca mai exista in ziua de azi astfel de persoane idioate, dacă filmuleţul este real înseamnă ca încă se mai dau permise auto prin şpagă la idioţi , in acest caz avem o mare problema !

Domnilor poliţişti rutieri, luaţi-i permisul sau şi voi trebuie sa mergeţi iar la şcoala ! Zic şi eu, nu dau cu parul!”, a spus cineva.

Altcineva a atras atenţia că dincolo de ridicolul imaginilor, nu este de râs. ”Fratilor nu-i de ras deloc. Ganditi-va ca astia circula pe sosele. Domnii politisti ar trebui sa se autosesizeze. Nu e posibil asa ceva.”


CLICK - Follow us on Google News