3dots.ro

Şoferul beat şi drogat, care a ucis o femeie chiar de ziua ei, este fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti

Şoferul beat şi drogat, care a ucis o femeie chiar de ziua ei, este fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti

Şoferul care avea o alcoolemie de 1,12 în aerul expirat și se afla sub influenta substanțelor psihoactive care spulberat un grup de pietoni în Popești-Leordeni, este un fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti (BCCO).

Colonelul în rezervă Constantin Păun este fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti (BCCO), acolo unde a activat până în 2005.

Mai apoi, s-a mutat Institutul de Studii pentru Ordine Publică, iar în 2015 a ieşit la pensie. În trecut a fost și șef de cabinet la ministrul de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea din 1996-1999

În urma impactului deosebit de violent, Nicoleta, o femeie în vârstă de 56 de ani a murit, iar o altă persoană a ajuns la spital cu răni grave.

Nicoleta mergea să își ia un tort din propria mașină, se pregătea să-și sărbătorească ziua de naștere. Ea a fost prinsă la mijloc, între două mașini, iar medicii ajunși la fața locului s-au luptat mai bine de o oră, pentru a o resuscita. Din nefericire, eforturile lor au fost în zadar.

După accident, martorii au crezut că șoferul încearcă să fugă, așa că s-au luat după el, l-au scos din mașină și l-au imobilizat până să vină poliția.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs