3dots.ro

‘Mă fac de râs, dar să vadă lumea ce te aşteaptă când vrei să faci o surpriză soţiei’ – video

‘Mă fac de râs, dar să vadă lumea ce te aşteaptă când vrei să faci o surpriză soţiei’ – video

Un șofer din Oradea se aștepta să-i facă o adevărată surpriză soției sale atunci când a venit dintr-o cursă mai devreme, dar, de fapt, cel surprins, și într-un mod total neplăcut a fost el…

Soţia era acasă, dar nu l-a întâmpinat singură, ci alături de amantul ei, la rândul său un bărbat însurat.

Surprins de întâmplare, soțul a considerat că cel mai bun mod de a compensa nefericirea sa ar fi să-i popularizeze pe cei doi amanți într-un live video pe Facebook.

”Ai distrus o familie într-o secundă. Mă fac de râs, dar să vadă lumea ce te aşteaptă când vrei să faci o surpriză soţiei tale şi vii din cursă fără să anunţi”, a comentat clipul video nefericitul soț, pe pagina lui de Facebook.

În live, soţul î este auzit când îi spune soţiei să se îmbrace şi să se ducă să doarmă acasă la amantul său.

”Sunt foarte nebun şi o să vadă şi nevastă-ta filmarea asta. Tu cu nevastă-mea în casă la mine şi să vedem atunci, bărbate. (…) O iei, îmbrăca-te acum!  Și fata şi merge la tine în noaptea asta ca să doarmă cu voi, cu nevastă-ta acolo frumos”.

Într-un alt filmuleţ, bărbatul îl filmează pe amant şi îi cere soţiei să lase de fapt fata. ”Să te vadă lumea pe Facebook. Ăsta care nu poate să stea cu nevastă-sa, are copil mic ca şi mine, uitaţi-vă atent la el”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs