3dots.ro

Un șofer ucrainean, mort de beat, în zig-zag cu autocisterna pe Autostrada A2 – video

Un șofer ucrainean, mort de beat, în zig-zag cu autocisterna pe Autostrada A2 – video

Șoferul unei autocisterne înregistrate în Ucraina a fost filmat în timp ce îi punea în pericol pe ceilalți participanți la trafic pe Autostrada A2, conducând de-a dreptul imprevizibil, dintr-o margine în cealaltă a șoselei.

Șoferul autocisternei era un cetățean ucrainean, în vârstă de 43 de ani, iar stilul de deplasare în zig zag era o urmare a faptului că era băut – 1,67mg/l alcool pur în aerul expirat, atunci când a fost testat cu etilotestul.

Cisterna era utilizată pentru a transporta motorină, însă nu era încărcată atunci când au fost filmate imaginile.

Șoferul unui microbuz a filmat momentele de degringoladă, ele fiind postate ulterior pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) alături de următorul text :

”Cum de a reușit, totuși, să țină cisterna pe șosea?? O întrebare la care ne este imposibil să răspundem! Bărbatul ieșise de puțin timp dintr-o parcare și conducea haotic pe autostrada A2! El a fost văzut de mai mulți șoferi care au sunat la 112.

În scurt timp a fost oprit de un echipaj de poliție și testat. Rezultatul: 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat! A fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat să fie testat de medici.

Astfel că a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară. MULȚUMIM celor care au sunat la 112! Datorită lor a fost evitată o tragedie!”

Pe numele conducătorului auto a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, potrivit sursei citate.

Polițiștii le multumesc oamenilor care au anunțat incidentul.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs