O șoferiţă din Bucureşti e sigură că tramvaiul trebuie s-o ocolească! - video

20 Oct 2019 | scris de Monica Pavelescu

Dacă vă închipuiați că le-ați văzut pe toate în trafic, imaginile surprinse miercuri dimineața vă vor convinge că șoferii bucureșteni nu au limite în a ne propune situații neașteptate.

O șoferiţă din Bucureşti e sigură că tramvaiul trebuie s-o ocolească! - video

După ce chiar Mircea Lucescu se plâgea în urmă cu ceva ani că a fost urmărit în mod absolut pervers de un tramvai, care ținea musai să-i acroșeze jeep-ul, motiv pentru care nici nu se mai suie la volan în București, din nou, o șoferiță prea grăbită e convinsă că vehiculul aflat pe șine ar fi trebuit să-i dea prioritate.

Imaginile au fost filmate miercuri de dimineaţă într-o intersecţie aglomerată din capitală. Aflată în cârdul de mașini, șoferiței i s-a pus la un moment dat pata și a intrat pe linia de tramvai, nu cea de pe sensul ei de mers, ci chiar de pe cel opus!

Lucrul la care nu s-a așteptat șoferița a fost ca fix în momentul ei de rătăcire chiar să se ivească un tramvai din sensul opus, blocându-i deplasarea.

Cu tupeu, nervoasă, şoferiţa s-a dat jos şi a mers la vatman, căruia a început să-i reproșeze faptul că nu i-a oferit posibilitatea să ocolească tramvaiul sau, cine știe, să-i ocolească mașina! 

E cazul ca polițiștii de la Circulație să ia măsuri și s-o învețe pe doamna din imagini să meargă ceva vreme cu mijloacele de transport în comun, chiar și cu tramvaiul.


CLICK - Follow us on Google News