Șoferiță, polițistului, după ce a fost prinsă băută la volan: «Băi, tâmpitule, eu nu sunt beată! Sunt persoană publică!» – video

O șoferiță prinsă la volan sub influența alcoolului, pe o stradă din Lugoj, a simțit că e cazul să ofere un spectacol complet oamenilor legii.

Ea le-a cerut  polițiștilor să o lase să plece pentru că ea este o persoană publică. ”Am băut o bere, da, si? Băi, tâmpitule, eu nu sunt beată, da?”, le-a spus șoferița agenților care au oprit-o în trafic.

Șoferița a fost trasă pe dreapta pentru că nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni.

Agenții i-au verificat documentele, apoi i-au solicitat șoferiței sa sufle în fiolă. După ce aparatul alcooltest a indicat faptul că femeia băuse alcool, a început spectacolul…

”Întreabă-i cât am băut. Am băut o bere, da, si? Băi, tâmpitule, eu nu sunt beată, da? Cum să dau peste cineva, tâmpitule, că nu sunt beată. Dacă bei o bere în Germania ai voie să conduci”, au fost argumentele șoferiței.

La un moment dat, în plin scandal cu poliția, șoferița a încercat să plece de pe loc, însă polițistul a acționat rapid și i-a smuls cheile din contact.

Potrivit opiniatimișoarei.ro, femeia s-a ales cu permisul de conducere suspendat.