3dots.ro

Șoferul care a ucis două persoane în 2 Mai era să provoace un alt accident cu o zi înainte

Șoferul care a ucis două persoane în 2 Mai era să provoace un alt accident cu o zi înainte

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a intrat sâmbătă cu mașina într-un grup de tineri și a ucis doi dintre ei, în 2 Mai, era să provoace, vineri, un alt accident, după cum a semnalat un șofer pe un grup de discuții despre trafic.

Matei Vlad Pascu își luase permisul de conducere de doar câteva luni. A plecat la mare împreună cu un grup de prieteni și conducea un Mercedes 450 SL, decapotabil, o mașină de epocă ce se făcea ușor remarcată.

Tocmai de aceea, pe un grup de comentarii despre trafic, destinat șoferilor, cu o zi înainte de tragicul accident, a apărut o informație despre faptul că  exact pe același drum, între 2 Mai și Vama Veche, Mercedesul decapotabil a efectuat o depășire riscantă a unei coloane de mașini și doar norocul și prezența de spirit a unui șofer de pe contrasens a evitat producerea unui accident ce putea avea urmări grave.

”Proprietarul unui Mercedes 450 SL cu  nr de înmatriculare B 107 MBZ… este pe grup sau îl cunoaște cineva? Poate îl sună cineva și îi spune ce isprăvi face odrasla pe șoseaua dintre 2 Mai și Vama Veche.

În afara faptului că brusca mașina în ultimul hal și că erau 5 tineri, băieți și fete, claie peste grămadă într-o mașină de patru locuri, cu indulgență, la ce depășire de coloană a făcut tinerelul de la volan, cu 120 km/h, dacă nu-l lăsa cel de pe contrasens să se replieze, 5 tineri erau istorie.

Chiar dacă nu se ciocneau, la cum erau, fără centuri și claie peste grămadă în mașina decapotată, la p frână bruscă, cei din spate zburau efectiv”.

A doua zi de dimineață, însă, drogat și circulând din nou cu viteză exesivă, Vlad Pascu a intrat într-un grup de 8 tineri, care mergeau pe marginea drumului. Doi dintre ei au murit pe loc, iar alții au fost răniți, doi ajungând la spital.

În urma analizelor s-a aflat că Vlad Pascu consumase cocaină, amfetamină și metamfetamină, înainte de tragicul accident. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs