3dots.ro

Sorana Cîrstea, în vizorul ”woke”, după o postare în care dezvăluie că susține valorile tradiționale

Sorana Cîrstea, în vizorul ”woke”, după o postare în care dezvăluie că susține valorile tradiționale

Sorana Cîrstea a reușit să catalizeze o mulțime de reacții negative în urma unei postării unui story pe contul său de Instagram.

”Make men masculine again. Make women feminine again. Make children innocent again” (”Făceți să fie bărbații din nou masculini. Făceți să fie femeile din nou feminine. Făceți să fie copiii din nou inocenți” – N.R.), a postat Sorana Cîrstea într-un story pe contul său de Instagram.

Evident, în mod conștient sau nu, Sorana Cîrstea s-a expus unui val de ură din partea susținătorilor ideologiei ”woke”, care i-au înfierat opiniile mai ceva ca într-o sedință de partid de pe vremuri.

”Nu mi-a plăcut niciodată și acum am dovada că este o vrpjitoare sexistă și rasistă, care merită cea mai mare pedeapsă posibilă. Nu este loc pentru astfel de persoane în secolul XXI”, spune, de exemplu, un fan al jucătoarei poloneze Iga Swiatek pe Twitter.

”E atât de dezgustător! Ăsta e un motiv legitim să o urăști. Ce înseamnă asta să-i faci pe copii inocenți din nou?”, ”Este din România, probabil că 95% din populație are aceeași mentalitate” sau ”Toți jucătorii gay de la Wimbledon, ar fi bine să vă feriți!”, scriu și alți utilizatori.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs