3dots.ro

Mesajul ciudat al fiului unui milionar clujean: De câteva zile stau în casă îmbrăcat foarte bine, să mă obişnuiesc cu frigul. Să ne pregătim de haos

Mesajul ciudat al fiului unui milionar clujean: De câteva zile stau în casă îmbrăcat foarte bine, să mă obişnuiesc cu frigul. Să ne pregătim de haos

Sorin Gadola, unul dintre primii acţionari ai festivalului Untold şi proprietarul unui centrul medical care oferă servicii de sănătate alternativă şi holistică, stârnește nedumerire prin mesajul pe care l-a postat pe Facebook.

Gadola, fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri clujeni, susţine că a început să se îmbrace foarte gros în casă şi şi-a cumpărat lumânări, pentru a se pregăti pentru ”haosul care se instalează peste noi”.

”Vă fi frig în case? Cam da.. devine din ce în ce mai clar pentru toată lumea acest aspect din cauza preţurilor care sunt în creştere masivă.. Ce am început să fac ? 

Că mintea să nu sufere şocuri (mari) e important să fie antrenată din timp. De exemplu, de câteva zile stau în casă imbrăcat foarte bine, pentru că atâta îmi este temperatura. Nu vreau să o fac mai mare că să mă obişnuiesc cu frigul, să-mi călesc mintea şi corpul. De ce ? 

Pentru că e posibil că preţurile care au explodat deja, să explodeze chiar şi mai tare în următoarele săptămâni-luni. 

Cât de tare au explodat ? În principiu atât de frig de să stai în bluze, pantaloni şi izmene iar factura va fi în continuare mare. Dacă vom sta îmbracaţi cum obişnuiam factura probabil nu vă mai putea fi plătită. 

Folosim becul şi electricitatea doar unde e necesar şi atâta timp cât e nevoie. Am lumânări, nu neapărat pentru un posibil black out dar cu siguranţă pentru orice aberaţie care va afecta enorm şi preţul curentului.

Să ne pregătim, să ne călim, să mâncam sănătos, să ne mai plimbam în natură, să ieşim cu mintea din haosul care se instalează peste noi, să ne rugam, să facem sport, să ne reglăm somnul. 

Vom avea nevoie de toate acestea..”

Postarea lui Sorin Gadola a avut zeci de comentarii. Într-unul dintre acestea, el este acuzat de ipocrizie: ”Din câte ştiu dvs. sunteti un om bogat, nu trebuie să vă pregătiţi pentru nimic! Aveţi suficienţi bani! Cum să privesc postarea dvs? Ipocrită, arogantă, doar pentru săraci?”. 

”Că am bani, că nu am, ideea e să nu aruncam cu banii şi să ne pregătim (inclusiv psihic) pentru ce urmeaza implementând treptat obiceiuri noi şi sanatoase”.

____________________

Tatăl lui Sorin Gadola, Ştefan este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri clujeni. Conform Forbes, în 2010, Ştefan Gadola avea o avere de 30-32 de milioane de euro, cu investiţii în industrie, energie, imobiliare, sport.

În luna septembrie 2018, procurorii DIICOT Cluj l-au trimis în judecată pe Sorin Gadola pentru deţinere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu. Curtea de Apel l-a condamnat, un an mai târziu, la amendă penală, el recunoscând în faţa instanţei că a cumpărat cannabis de la o cunoştinţă.

În vara acestui an, Sorin Gadola a participat, o conferinţă despre „Întoarcerea la Hristos“, organizată de Biserica Tomisului. Gadola a mărturisit că ortodoxia l-a făcut să se descopere, după o tinereţe zbuciumată: ”Ortodoxia m-a învăţat să fiu eu. Cum sunt, cu bune, cu rele, să mă duc“.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs