Soţul Dianei Şoşoacă, despre faptul că ar fi muşcat-o pe jurnalista italiancă: Mie îmi plac mai cărnoase 

Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, plasat sub control judiciar în urma scandalului produs în locuința familiei cu jurnaliștii Rai Uno, a ajuns în această dimineaţă la Judecătoria Sectorului 1, unde a contestat măsura controlului judiciar, însă cererea i-a fost respinsă.

Vineri seară a izbucnit un scandal la cabinetul de avocatură al senatoarei Diana Şoşoacă, acolo unde se aflau jurnaliştii postului italian de televiziune Rai Uno pentru un interviu cu senatoarea. Reporterii televiziunii au declarat că au fost sechestraţi şi agresaţi.

În urma scandalului, soţul Dianei Şoşoacă, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a fost plasat sub control judiciar de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Sectorului 1, fiind acuzat de ultraj.

Jurnalista italiană Lucia Goracci a formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti împotriva senatoarei Diana Şoşoacă, susţinând că a fost sechestrată şi că soţul ei, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a muşcat-o de mână. 

Întrebat de jurnaliştii prezenți dacă sunt adevărate acuzaţiile potrivit cărora, a muşcat-o pe jurnalista televiziunii publice italiene Rai Uno, Lucia Goracci, Dumitru Silvestru Şoşoacă a răspuns zâmbind:”era prea osoasă, mie îmi place cărnoase”, relatează Libertatea. 

Unul dintre avocaţii lui Silvestru Şoşoacă a declarat, de asemenea, că nu există fapta pentru care soţul senatoarei acesta este acuzat. Avocatul a precizat: „sunt probe în favoarea noastră, din care rezultă nevinovăţia domnului Şoşoacă”.