Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă confirmă plecarea lui din ţară: «Le sună pe fete. Trimite bani»

27 Oct 2021 | scris de Anita Raicu

Informaţia potrivit căreia fostul internaţional Bănel Nicoliță, speriat de datoriile acumulate la cămătari, ar fi fugit din România, a explodat în lumea fotbalului românesc.

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă confirmă plecarea lui din ţară: «Le sună pe fete. Trimite bani»

Bănel Nicoliţă a ajuns într-o situaţie dureroasă, atât financiar, cât şi în viaţa personală, la doar 36 de ani.

Conform mai mutor surse media fostul internaţional s-ar afla acum în Mexic, după ce, mai întâi, s-a dus în Statele Unite, de unde a traversat graniţa ilegal.

Informația despre Bănel Nicoliță, un fotbalist muncitor, care a impresionat pe teren prin seriozitate şi determinare, a impresionat lumea sportului-rege și nu numai.

Mai ales că ea vine după ce Bănel dăduse un rateu şi în viaţa personală, după divorţul de Cristina, alături de care are două fete.

Fosta sa soție, Cristina a oferit primele declaraţii despre situaţia lui Bănel, după ce a fost contactată de Playsport.

Ea a evitat să vorbească despre fuga lui Nicoliţă din ţară, pe motiv că ar avea datorii la cămătari, însă a admis că fostul ei soţ e plecat din ţară.

”Sincer, acum aud despre această poveste, dar vreau să cred ca e totul exagerat. Adevărat e că nu ştiu exact ce face, de ce a plecat, fiindcă suntem fiecare cu viaţa lui.

Însă faptul că vorbeşte aproape zilnic cu fetele, le sună, le trimite bani mereu, la timp, n-am avut niciodată vreo problemă, nu ştiu ce să zic…

El se poartă frumos, e foarte OK. E un tată bun, le-a anunţat chiar el pe fete că va pleca o vreme. Dar repet, ei ţin legătura, le sună direct, îşi respectă promisiunile…”, a declarat fosta soție a lui Bănel Nicoliță.
 


CLICK - Follow us on Google News