Și înșelată, și amendată! Reacția neașteptată a unei soții care și-a prins bărbatul cu amanta în mașină – video

Și înșelată, și amendată! Reacția unei românce care și-a prins soțul cu amanta în mașină - video

O soție înșelată nu și-a putut stăpâni nervii după ce și-a surprins soțul în mașină cu altă femeie, despre care se poate presupune că era amanta lui…

Nici soțul nu a fost foarte inspirat, în încercarea de-a face viabilă explicația ”nu e ceea ce pare”, a încercat să se facă nevăzut de la locul flagrantului.

Numai că soția sa s-a urcat pe capota mașinii și i-a împiedicat să plece, încercând chiar la un moment dat să intre peste bărbatul infidel și femeia cu care se afla în mașină, pentru a le administra o corecție fizică.

Din păcate pentru tânăra soție în vârstă de 29 de ani, incidentul s-a produs chiar în apropierea sediului Poliției din Găești, și în afara frustrării că a fost înșelată acum trebuie să plătească și două amenzi, una pentru nerespectarea regulilor de circulație și o alta pentru injuriile pe care i le-a adresat polițistului care încerca să rezolve incidentul sentimentalo-rutier.

”Polițiștii au sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 290 de lei, o femeie din Găești, pentru nerespectarea prevederilor art. 72 din O.U.G. nr. 195/2002. Totodată, aceeași femeie, a fost sancționată contravențional cu amendă, în valoare de 200 de lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.”, este comunicatul IPJ Dâmbovița.