3dots.ro

Soţia jandarmului de la Costinești, scrisoare virală: ”Soţul meu nu îi suportă pe “smardoii” care fac rău altora doar ca să li se alimenteze ego-ul”

Soţia jandarmului de la Costinești, scrisoare virală: ”Soţul meu nu îi suportă pe “smardoii” care fac rău altora doar ca să li se alimenteze ego-ul”

Jurnalista Corina Băcanu de la KissFM a fost jignită și amenințată după ce a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îl felicita pe jandarmul pentru modul în care a intervenit în conflictul violent de la Costinești, izbucnit între salvamari și un grup de turiști recalcitranți.

Ca apreciere a poziției pe care a avut-o, Corina Băcanu a primit un mesaj din partea soției jandarmului, care a oferit mai multe informații despre cine este și cum gândește eroul românilor din ultimele zile.

”Eu sunt soția „Jandarmului Înalt”

Îți scriu ție acest mesaj pentru că ai apreciat acțiunea soțului meu și deși ulterior ai fost amenințată și hărțuită online, nu ți-ai pierdut cumpătul.

Redau aceste rânduri din 3 motive:
1- pentru că oamenii de bine niciodată nu sunt atât de apreciați și „scoși în față”, pe cât ar merita;

2- pentru că toti avem familii, și sunt sigură că aproape toate/toti am avut de suferit într-o situație asemănătoare cu cea de la Costinești, și ne interesează să știm că suntem protejați cu toții;

3- pentru că au ieșit în presă câteva informații eronate și dorim să oferim noi narativa corectă .

Toată lumea îl știe în prezent drept „jandarmul ăla înalt de la Costinești”, eu îl știu drept soț, tatăl copiilor mei și prietenul cel mai bun.

Niciodată nu se va lăuda în public, dar eu sunt mândră de el, așa că eu o voi face.

Personal, nu pot vorbi despre ce s-a întâmplat ulterior altercației pentru ca probabil nu as fi cea mai obiectiva, plus ca exista o ancheta în desfășurare.

Sa va explic, omul acesta, oricât ar fi de obosit, se trezește la 5 dimineața ca să meargă la muncă, să participe activ la siguranța publică, și de cele mai multe ori aude din jur mișto-uri, înjurături, și chiar amenințări, doar pentru că are această meserie. Pentru unii nici nu contează că el e acolo să ajute. De cele mai multe ori nu se lasă impresionat de astfel de situații, însă când lucrurile escaladează, trebuie acționat.

Soțul meu a acționat. De ce? Pentru ca nu suportă nedreptatea. Nu suportă ca ăla mai mare să profite de ăla mai mic. Nu suportă sa fie lovit deși a venit să aplaneze. Nu ii suportă pe „smardoii” care fac rău altora doar ca să li se alimenteze ego-ul și să aibă cu ce se lăuda la alți smardoi. Și așa a fost dintotdeauna.

El a fost dintotdeauna omul ăla lângă care mergi în siguranță pe stradă la orice oră. Omul care dacă ai nevoie, vine la orice oră și te ajută. Nu mai vorbesc despre siguranța familiei lui, la capitolul acesta este alt nivel de siguranță pe care îl menține pentru noi.

Avem 3 copii împreună , este un prieten amuzant, un soț și tată care își divinizează familia, un soldat extrem de bine pregătit (atât în cei 5 ani de Legiune, cât și înainte de asta), un creștin-ortodox convins, și un bărbat care știe sa protejeze, indiferent de cine e agresorul din fața lui, fără frică, fără ezitare.

Aș avea 1000 de povești interesante , ba chiar uimitoare despre el, însă deocamdată, vă spun, dacă toate forțele de ordine ar avea mentalitatea lui, și am avea mai multe astfel de modele masculine în familii, am fi o țară cu bărbați care știu să protejeze patria și familia, în care nu ar exista violență domestică, în care nucleul familial ar fi primordial în societate, și cu siguranță rata criminalității naționale ar fi aproape de zero”, scrie în mesajul primit de Corina Băcanu de la soția ”jandarmului-înalt”,  pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs