3dots.ro

Soţia victimei accidentului produs de Mario Iorgulescu spune că va merge la CEDO, după decizia instanţei: „Nu mă las bătută. Mai bine mor”

Soţia victimei accidentului produs de Mario Iorgulescu spune că va merge la CEDO, după decizia instanţei: „Nu mă las bătută. Mai bine mor”

Patricia, soția bărbatului decedat în accidentul produs de Mario Iorgulescu, intenționează să apeleze la CEDO, după ce Înalta Curte a anulat hotărârea de condamnare a fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, iar procesul se rejudecă.

Femeia, văduvă la 21 de ani, cu doi copii i-a transmis un mesaj lui Mario Iorgulescu.

„În continuare, că tot este liber, poate să bea, să se drogheze și să iasă la volan să mai omoare și pe alții. Eu să mă las bătută din să accept ideea că Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie. Mai bine mor.

Eu vreau să fac tot posibilul să merg și la CEDO, să merg oriunde posibil încât Mario Iorgulescu să nu scape de pușcărie.

Ar trebui să-i spun că-i ”mulțumesc” că de 5 ani m-a lăsat fără soț. Mi-a lăsat copiii fără tată”, spune soția victimei accidentului produs de Mario Iorgulescu, citată de Antena3 CNN.

Mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu

La o zi după ce Mario Iorgulescu a scăpat de condamnarea la 13 ani și 8 luni de închisoare, Judecătoria Sectorului 3 a emis un mandat european de arestare pe numele fiului șefului LPF pentru complicitate la lipsire de libertate, faptă pentru care a fost condamnat definitiv în 2021, într-un alt dosar.

În aprilie 2021, Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la trei ani de închisoare pentru complicitate la lipsire de libertate, într-un dosar în care a fost acuzat că a sechestrat şi a bătut un bărbat.

În octombrie 2023, fiul șefului LPF a fost condamnat definitiv la 13 ani şi 8 luni de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, după ce în 2019 a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit. Magistraţii au contopit însă pedepsele din dosarul accidentului cu cea din dosarul pentru complicitate la lipsire de libertate.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis joi, 20 iunie, recursul în casaţie formulat de Mario Iorgulescu în dosarul accidentului de mașină, iar dosarul va fi trimis pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti.

Mario Iorgulescu a plecat în Italia imediat după accident, familia invocând tratamente medicale, și autoritățile române încearcă să îl extrădeze.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU