Un nesimțit a vrut să-şi spele SUV-ul în râu, dar n-a mai putut să-l scoată

16 Noi 2019 | scris de Monica Pavelescu

Faptul că a reușit să-și cumpere un Volkswagen Touareg nu l-a transformat pe proprietar într-un tip mai educat sau mai civilizat, ba dimpotrivă... âDin dorința mercantilă de-a economisi câteva zeci de lei pe care i-ar fi dat la o spălătorie de mașini, proprietarul și-a băgat SUV-ul într-un râu de unde a mai fost scos doar de pompieri, după oprirea uzinării apei.

Un nesimțit a vrut să-şi spele SUV-ul în râu, dar n-a mai putut să-l scoată

Întâmplarea a avut loc vineri, la Câmpulung Muscel, proprietarul Touareg-ului s-a gândit că e mai ieftin să-şi spele maşina de zeci de mii de euro în râul Târgului fără să-şi mai pună problema că n-ar mai putea să-l scoată de acolo.

Când au văzut că au rămas blocaţi cu autovehiculul în apă, şoferul şi celălalt ocupant al maşinii au sunat la 112.  Pentru extragerea maşinii s-a apelat iniţial la o platformă specială. Procedura a eşuat, iar SUV-ul a fost scos în cele din urmă, după două ore, cu un utilaj al pompierilor argeşeni.

”Au intrat în apă să spele maşina din câte am înţeles şi n-au mai putut să o scoată. S-a oprit uzinarea apei pentru că debitul era mare şi s-a încercat, în primă fază, extragerea autoturismului din apă cu ajutorul unui troliu electric de pe o platformă. S-a rupt cablul, iar ulterior maşina a fost extrasă din apă cu autospeciala ISU, a precizat sublocotenentul Ionuţ Tunaru, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.