Carmen Chioțea, desprea starea băiețelului accidentat: «Acum inteleg de ce i-am ales numele Victor, este un luptator»

20 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Carmen Chioțea, soția jurnalistului Dorin Chioțea, a oferit noi informații despre starea de sănătate a băiețelului lor, rănit după ce-a fost lovit de o mașină.

Carmen Chioțea, desprea starea băiețelului accidentat: «Acum inteleg de ce i-am ales numele Victor, este un luptator»

Din fericire, băiețelul se află în continuare la ATI, dar este stabil, nu are leziuni neurologice și comunică cu medicii și cu părinții săi.

”Prietenii sunt acolo intotdeauna cand ai nevoie de ei (precum Winnie si Iepurica in foto).

De mai bine de 24 de ore suntem intr-o alta dimensiune, pe care n-as fi crezut vreodata ca o vom parcurge, declansata de un moment fatal.

M-am spart in mii de bucati cand l-am vazut inert, si m-am adunat inapoi cand i-am auzit tipatul, dar am reajuns in disperare asteptand ambulanta.

In acele minute nesfarsite am cunoscut omenia in doi vecini din cartier cu care nu vorbisem vreodata, Cristian si medic pediatru Ioana, care au compensat cu ratiunea si empatia lor.

Ne-am agatat de Dumnezeu si L-am cautat in medici, in rugaciuni, in post... Am chemat ingeri vazuti si nevazuti... Suntem oameni - atat de fragili, si totusi, atat de puternici. 

Va MULTUMIM, prieteni stiuti si nestiuti, pentru toate gandurile si rugaciunile voastre de sustinere! Ne dau putere si incredere.

Acum inteleg de ce am ales numele Victor pentru mezinul nostru, el este un luptator, este stabil, la ATI, fara leziuni neurologice, comunica cu medicii si cu noi, si chiar daca ne asteapta o perioada mai dificila, ma uit la suferinta celorlalti, pe care medicii o gestioneaza eroic, si imi dau seama ca "o lupta-i viata, deci, te lupta cu dragoste de ea, cu dor!", a scris Carmen Chioțea pe pagina sa de Facebook.


CLICK - Follow us on Google News