Medicul care l-a operat pe Busu despre starea actorului: «Nu este conştient. Transferul la Bucureşti este riscant»

7 Nov 2018

Unul dintre cei doi medici care l-au operat marţi noapte pe actorul Florin Busuioc a declarat că starea acestuia este mult mai bună, dar că este în continuare sedat și un eventual transfer la

«Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine.

Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate. Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime.

Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea", a declarat dr. Silviu Traşcă pentru Click!, unul dintre cei doi medici care l-au salvat pe Florin Busuioc.    
 
În prezent, actorul se află la secţia de Terapie Intensivă a clinicii şi va rămâne internat în continuare la Craiova pentru că transferul la Bucureşti fiind considerat un adevărat risc acum pentru el. 

SHARE