3dots.ro

Studenta din Iași dispărută de două săptămâni a fost găsită în Republica Moldova

Studenta din Iași dispărută de două săptămâni a fost găsită în Republica Moldova

Din articol:

Maria Gheorghiu, o studentă  în vârstă de 20 de ani din Iași, care a fost dată dispărută de părinții ei în urmă cu două săptămâni, a fost găsită în Republica Moldova.

Maria Gheorghiu a dispărut de acasă pe de 9 mai, iar a doua zi părinţii ei au anunțat Poliția, care a început operațiunile de căutare.

După două săptămâni de căutări., tânăra a fost găsită ieri în… Republica Moldova.

”Astăzi, 23 mai a.c., tânăra a cărei dispariție a fost sesizată la data de 10 mai a.c., a fost găsită. Polițiștii ieșeni continuă verificările pentru clarificarea întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași.

Presa locală din Iași scrie că tânăra a plecat de acasă și a ajuns la București, unde unde şi-a vândut telefonul şi laptopul, iar câteva zile mai târziu a plecat în Republica Moldova.

Un cetăţean din Republica Moldova, care văzuse informația despre dispariția fetei, a recunoscut-o. Persoana anunțat poliția, care a identificat-o pe Maria Gheorghiu.

Părinţii fetei, care au mers în Republica Moldova să o preia, le-au declarat anchetatorilor că fata lor şi-ar fi premeditat fuga, deoarece şi-a luat rămas bun de la ei şi de la  celelalterude.

Maria Gheorghiu anunțat și ea într-o postare pe Facebook că a fost găsită și că este teafără.

”Bună! Aș vrea să vă spun că sunt bine, m-am revăzut astăzi cu familia mea și nu mai sunt căutată de poliție. Nu mi s-a întâmplat absolut nimic rău, sunt complet teafără și nevătămată.

Apreciez implicarea voastră în găsirea mea și mă bucur că există atâția oameni altruiști și plini de compasiune printre voi !”, a scris tânăra.

Poate că după ce termină de apreciat implicarea tuturor celor care au căutat-o, tânăra ar putea primi și o amendă pentru timpul pierdut de poliție în anchetarea presupusei sale dispariții, furat din alte cazuri, în care poate că ar fi putut salva vieți…

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs