3dots.ro

Studentă la Medicină în Timișoara, ucisă de iubitul ei: ”O fată frumoasă, foarte cuminte și retrasă, mă mândream că sunt mătușa ei”

Studentă la Medicină în Timișoara, ucisă de iubitul ei: ”O fată frumoasă, foarte cuminte și retrasă, mă mândream că sunt mătușa ei”

Din articol:

O tânără în vârstă de 21 de ani, studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara, a fost găsită fără viață în apartamentul închiriat, pe care îl împărțea cu alte două colege. Ea a fost găsită chiar de colegele ei, care au alertat poliția.

Tânăra în vârstă de 21 de ani, din Baia de Aramă, a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, iar principalul suspect este iubitul ei, și el student la aceeași facultate, fiul proprietarei apartamentului în care locuia.

”Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă. Studentă la Medicină chiar, nu-mi mai aduc aminte, al treilea sau al patrulea an. Mă mândream foarte mult ca mătușă a ei. Fata era foarte cuminte și retrasă. Nu știam de prietenul ei”, a declarat mătușa tinerei ucise,

Suspectul principal este iubitul fetei, un tânăr de 23 de ani din Caraş Severin, sudent și el la Medicină. A fost arestat pentru 30 de zile.

Anchetatorii spun ca cei doi erau împreună de anul trecut şi s-au certat destul de des în ultimul timp, motivul principal fiind gelozia, iar conflictul a degenerat.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs