Dată dispărută de soț, Aglaia a fost găsită în casă, beată, dormind între șifonier și sobă

05 Iul 2020 | scris de Anita Raicu

Îngrijorat de faptul că nu-și găsea consoarta prin ogradă, deși o căutase peste tot, un sucevean din comuna Părtăneștii de Jos a apelat la autorități, semnalând faptul că i-a dispărut nevasta.

Dată dispărută de soț, Aglaia a fost găsită în casă, beată, dormind între șifonier și sobă

Investigația a avut un final fericit, Turculeț Aglaia Titica fiind găsită chiar în casă, dormind, după ce degustase zdravăn ceva alcool, între șifonier și sobă.

Femeia în vârstă de 59 de ani nu avea nicio explicație despre cum ajunsese în locul respectiv și a refuzat să fie transportată la spital.

Medicii de pe ambulața solicitată la fața locului au constatat că femeia are etilism acut.

Comunicatul IPJ Suceava:

"La 03.07.2020, ora 18.01, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Turculeț Grigore din com. Pârteștii de Jos, despre faptul că nu își găsește soția Turculeț Aglaia Titica, de 59 ani, din com. Pârteștii de Jos.

În urma verificărilor fost identificat apelantul Turculeț Grigore, care a declarat faptul că în cursul zilei de 03.07.2020, în jurul orei 14.00, când s-a reîntors la domiciliul său, în urma unor căutări, nu a mai găsit-o pe soția sa Turculeț Aglaia Titica, în vârstă de 59 ani.

În cauză au fost desfășurate activități de căutare atât în incinta locuinței cât și în anexele acesteia, ocazie cu care Turculeț Aglaia a fost identificată în timp ce dormea lângă un șifonier dintr-o cameră a locuinței, aceasta fiind învelită cu o haină groasă de culoare neagră.

Procedând la interogarea acesteia s-a constatat faptul că emana halenă alcoolică și că nu știe cum a ajuns în locul indicat mai sus. Totodată, aceasta a mai declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni comise prin violență sau alte ilegalități.

În cauză a fost solicitată o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale pentru Turculeț Aglaia Titica, însă aceasta a refuzat să fie transportată la spital, fiind diagnosticată cu etilism acut".


CLICK - Follow us on Google News