3dots.ro

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Primul suspect reţinut va fi eliberat

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Primul suspect reţinut va fi eliberat

După audierile ce au avut loc noaptea trecută, anchetatorii au ajuns la concluzia că nu dețin probe care să susțină în fața instanței arestarea lui Laurențiu Lăcătușu, suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu.

Laurențiu Lăcătușu a fost prins, ieri seară, în comuna Valea Stanciului din judeţul Dolj, în urma unei operaţiuni a Poliţiei Române, în baza informaţiilor oferite de Ilie Sitariu, cel considerat a fi „creierul operaţiunii”. El a fost încătuşat şi dus iniţial la IPJ Dolj, iar ulterior a fost transferat la IPJ Sibiu pentru continuarea anchetei.

El se află, deocamdată, în custodia polițiștilor, dar urmează să fie eliberat, după anchetatorii au realizat că nu există probe care să-l incrimineze în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu.

După ce şi-a petrecut noaptea în arest, Lăcătuşu va fi eliberat, după ce anchetatorii şi-au dat seama că acesta este nevinovat, că nu a luat parte la asasinatul de la Sibiu, că nu există probe împotriva lui.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă nu cumva martorul-cheie Ilie Sitariu a încercat să-i inducă în eroare, pentru ca adevăratul suspect să mai câștige niște timp şi să se ascundă sau să dispară.

Anchetatorii cred că jefuirea și asasinarea lui Adrian Kreiner au fost puse la cale chiar de Sitariu, un bărbat care a petrecut trei ani într-o închisoare din Statele Unite ale Americii, după ce a fost prins în timp ce fura bani cu carduri clonate.

Ilie Sitariu urmează, de altfel, să fie dus în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Rămân, în continuare, indiciile că doi dintre făptași, precum şi femeia care îi însoțea, ar fi fugit din țară”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs