3dots.ro

Drama tânărului de 19 ani care s-a sinucis pentru că nu a putut susține Bacalaureatul

Drama tânărului de 19 ani care s-a sinucis pentru că nu a putut susține Bacalaureatul

Bogdan, un tânăr de 19 ani din comuna Oprișănești, județul Brăila, era medaliat la  Campionatele Naționale de Culturism și Fitness și avea un viitor promițător în față.

Din nefericire, după ce a intrat însă în depresie pentru că a fost lăsat corigent la Geografie și nu a mai putut susține Bacalaureatul în această sesiune, a luat decizia de a-și lua viața.

”Da, de la o corigență la Geografie. Și i-am spus doamnei: „Doamnă, îmi e frică că o să își facă rău!”. Și a spus că nu îl bagă în Bacalaureat dacă nu îi dovedește că va lua 6. Îi lasă până în clasa a 12-a și după aia au pretenții să fie buni la toate.

Și din cauza asta băiatul a făcut o depresie, o depresie urâtă, și nu vorbea cu nimeni, el oricum de mic a fost retras. Face sală din clasa a 8-a, se pregătea pentru Academia de Poliție. Luni, colegii lui au intrat la Bacalaureat și el nu. Și nu a mai putut suporta”, a povestit mama băiatului.

Antrenorul de culturism al lui Bogdan spune că tânărul era un exemplu de disciplină și seriozitate la sală și nu își explică ce s-a întâmplat.

”Bogdan era un copil extraordinar, deci aș vrea ca toată lumea care îmi intră în sală să fie ca Bogdan, disciplinat, comunicativ, glumeț, muncitor.

Am avut performanță, deci el e medaliat la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, acum era într-o pauză, de 2 luni nu a mai venit la sală, că dacă venea la sală poate alta ar fi fost situația acum.

El se pregătea pentru un alt profil, probabil a pus accent pe materiile care erau cerute la Academia de Poliție și la materiile de la Bacalaureat. Totuși nu cred că era Bogdan omul care să nu știe nimic”, a explicat Daniel Dumitrescu, antrenorul lui Bogdan.

Tânărul de 19 ani din satul Oprișenești (Brăila) și-a pus capăt zilelor pe 26 iunie 2023. Mama lui l-a găsit spânzurat în curtea locuinţei.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU