3dots.ro

Drama lui Cosmin, tânărul găsit mort într-un cămin studențesc

Drama lui Cosmin, tânărul găsit mort într-un cămin studențesc

Cosmin Stan, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost găsit fără viață pe podeaua unei camere de cămin studențesc situat peBulevardul Energeticienilor din București, în care locuia de puțin timp. Sursele din anchetă spun că este vorba de o supradoză.

Cosmin Stan era din Focșani. Pe reţelele de socializare Cosmin se declara student la ASE şi familia sa ştia acelaşi lucru. Conducerea unității de învățământ spune că tânărul nu era înscris la facultate. Același răspuns negativ a venit și din partea Universității Hyperion.

Moartea sa a fost descoperită pe 24 aprilie 2023, după ce rudele disperate că nu mai răspundea la telefonau au apelat la administrația căminului.

În camera lui ar fi fost găsite mai multe sticle de alcool şi blistere de la antidepresive. Nu este exclus să fi fost în depresie mai ales că pe reţelele de socializare scria despre el: ”Sunt depresiv în mod neironic“.

Surse din anchetă vorbesc despre o posibilă supradoză, însă doar rezultatele de la Institutul de Medicină Legală vor arăta exact cauza decesului.

”Am primit un telefon de la Poliţie că l-au găsit mort în camera de cămin. Atât ştiu. Nu ştiu ce să cred, vă daţi seama cum e să-mi pierd copilul de 20 de ani“, a spus tatăl studentului, potrivit observatornews.ro.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs