Primele ale lui Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, după ce s-a trezit: ”M-a înjunghiat în spate. Nu știu de ce”

Primele ale lui Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, după ce s-a trezit: ”M-a înjunghiat în spate. Nu știu de ce”

Echipa de medici care îl îngrijește pe Emanuel Bădică, tânărul de 19 ani care a fost înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, a anunțat că pacientul a fost deconectat de la aparatul de ventilație mecanică și respiră spontan, dar că starea sa rămâne în continuare critică.

”Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex şi susținut de terapie intensivă.

În cursul zilei de azi s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, s-a decis apoi deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță.
La momentul actual, pacientul respira spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evoluția lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare în zona de risc.

Pacientul rămâne în continuare în stare critică, în zona de risc şi cu prognostic rezervat!”, au transmis reprezentanții Spitalului de Urgență din Craiova într-un comunicat de presă.

Conform mai multor surse din cadrul spitalului, Emi, cum îi spun prietenii, a avut puterea să spună câteva cuvinte.

„A răspuns când a fost întrebat cum se numește și își amintește ce s-a întâmplat.

A spus… Eram pe bancă, ne uitam pe telefon. M-a înjunghiat în spate, nu știu de ce, habar n-am cine e… Cam acestea au fost cuvintele lui.

A vorbit greu, dar a vorbit, din fericire”, au declarat surse medicale.

Cel mai tragic moment pentru Emi încă nu a sosit, el nu știe că prietena lui, Melis, a murit.

Emanuel Bădică este un tânăr pasionat de chitară, a absolvit Colegiul Național Carol I din Craiova, iar acum era student la Facultatea de Informatică. Era prieten cu Melis de aproape două luni.