O tânără abandonată la naștere într-o scară de bloc, în urmă cu 35 de ani, își caută părinții biologici

O tânără abandonată la naștere, în urmă cu 35 de ani, într-o scară de bloc își caută părinții biologici

O tânără care în urmă cu 35 de ani era abandonată pe scările unui bloc din Sectorul 3 din Capitală, dusă de către cei care au găsit-o la maternitatea Titan, de unde a fost adoptată vrea să-și cunoască părinții biologici.

”În curând se împlinesc 35 ani de când m-am născut și am fost găsită în scara unui bloc din București. În aprilie 1988, înainte de răsăritul soarelui, am venit pe lume, și, la scurt timp, am fost lăsată într-un bloc din sectorul 3 al capitalei, din zona Diham – Piața Minis – Costin Georgian.

Am fost găsită după câteva ore și am ajuns la maternitatea Titan, unde am avut noroc să îmi cunosc părinții adoptivi. Am avut o copilărie extrem de frumoasă.

Acum, sper să îmi surâdă din nou norocul și să am ocazia de a-mi găsi și de a-mi cunoaște familia biologica.

Vă rog să mă ajutați să-mi împlinesc visul de-o viață.

Mulțumesc anticipat pentru gândurile bune și pentru ajutor!“, este mesajul tinerei.

Pagina de Facebook ”The never forgotten Romanian children” (”Copiii niciodată uitați ai României“), creată de Ileana Cunniffe Băiescu,  o româncă stabilită în Irlanda, a îndeplinit multe din dorințele copiilor adoptați din România.

Ileana Cunniffe Băiescu a fost mulţi ani în căutarea fraţilor daţi spre adopţie în străinătate în anii `90. Şi-a găsit una dintre surori în urmă cu opt ani în Anglia, dar familia nu a fost completă.

Şi-a căutat vreme de 26 de ani celălalt fratele, pe Marin Constantin Victor, dat spre adopţie în vara anului 1990, la vârsta de 3 ani.

Aşa a ajuns să lanseze în ianuarie 2015 pagina de Facebook,  dedicată celor care vor să-şi cunoască rădăcinile.

”Am luat cazul unui băiat din Vrancea care îşi căuta fratele adoptat în Irlanda. I-am spus că am să încerc să îl ajut. Mai târziu, în acea seară, am creat «Copiii niciodată uitaţi ai României», o pagină de comunitate pe Facebook, şi m-am mai implicat în alte două căutări.

A doua zi, una dintre ele a avut succes, a fost prima familie pe care am reunit-o. Am plâns şi am râs cu ei în acelaşi timp. Le-am simţit emoţiile cele mai profunde şi le-am înţeles sentimentele de dragoste şi regăsire, din toate punctele de vedere . A fost minunat!“, mărturisește Ileana Cunniffe Băiescu.