«Mama mea e procuror. O să muriţi!» - imagini de la reţinerea tinerei care a bătut 9 persoane, dintre care 4 poliţişti - video

16 Sep 2020 | scris de Anita Raicu

Tribunalul Constanţa a decis ca tânăra de 22 de ani să fie arestată preventiv pentru 30 de zile. Procurorii o acuză de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj.

«Mama mea e procuror. O să muriţi!» - imagini de la reţinerea tinerei care a bătut 9 persoane, dintre care 4 poliţişti - video

În urma scandalului izbucnit în seara zilei de 11 septembrie, o tânără de 22 de ani din Constanţa a lovit nouă persoane, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa o acuză de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, în referire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În imaginile video de la momentul încătuşării acesteia, prezentate de observatornews.ro, se remarcă starea de agitație teribilă a tinerei, care îi amenință pe cei care o rețin spunându-le că ”mama mea e procuror” și că ”o să moară”.

Printre cele nouă persoane lovite de tânără sunt şi patru poliţişti şi trei agenţi de pază. În cele din urmă, fata a fost transportată la spital.

Magistraţii de drepturi şi libertăţi au decis ca ea să stea în arest preventiv următoarele 30 de zile.


CLICK - Follow us on Google News