3dots.ro

Cluj. Descoperirea care poate rezolva cazul tinerei care a fost găsită moartă pe câmp, după zile întregi de căutări

Cluj. Descoperirea care poate rezolva cazul tinerei care a fost găsită moartă pe câmp, după zile întregi de căutări

Carla Sorina Borodi, o tânără în vârstă de 26 de ani, lucra într-o companie multinațională, se logodise recent și locuia alături de iubitul ei, într-un apartament din Cluj-Napoca.

Și-a luat liber, apoi a dispărut

Marțea trecută, tânăra și-a luat liber de la muncă. Mai târziu, ea a fost surprinsă de camerele de supraveghere în gara din Cluj Napoca, unde și-a cumpărat un pachet de țigări și a urcat în primul tren și a coborât într-o stație apropiată.

”Era grăbită şi mergea în sus. Am văzut-o pe geam. Rucsac în spate, căşti pe urechi. Noi am crezut că merge la casa de sus, după am văzut-o că merge printre pruni, pe acolo””, povestește o localnică, probabil ultima persoană care a văzut-o în viață.

După ce familia și iubitul i-au semnalat dispariția, sute de oameni au participat la căutări intense, desfășurând eforturi considerabile să o găsească pe o rază de 10 kilometri, răscolind câmpuri și păduri, dar, din nefericire, când au găsit-o, era prea târziu.

Tatăl fetei, un respectat profesor de matematică din Cluj, a participat la căutări şi a sperat până în ultima clipă că îşi va găsi fiica în viaţă.

”Întotdeauna îmi spunea că este în regulă, atât că simte o stare de oboseală, doarme rău, dar în rest zicea că e în regulă”, povestește Sorin Borodi, tatăl Sorinei.

Ce au găsit poliţiştii lângă trupul Sorinei

După aproape 48 de ore de la dispariție, tânăra a fost găsită fără viață într-un loc izolat, cu mai multe cutii de medicamente goale răsfirate în jur.

Trupul tinerei a fost găsit la aproximativ un kilometru distanță de cea mai apropiată casă. Din cauza întunericului și a drumului dificil, salvatorii au ajuns greu acolo.

Tânăra suferea de depresie după divorțul părinților săi

Sorina se logodise recent. Lucra în contabilitate pentru o mare companie de gaze, vorbea mai multe limbi străine şi se ocupa exclusiv de clienţi din Suedia. Era pasionată de natură şi de drumeţii pe munte.

Chiar dacă ea ar avea un istoric în care a trecut prin episoade depresive, nu a dat nimic de gândit familiei. Apropiaţii cred că divorţul părinţilor ei, care a avut loc în urmă cu un an, a fost un impas  peste care nu ar fi putut să treacă, scrie Observatornews.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs