Cazul dispariției unei tinere mame din Olt s-a transformat într-o telenovelă

06 Oct 2022 | scris de Anita Raicu

Alinei Constantina Ciulu este o tânăra în vârstă de 26 ani, din Văleni, Olt, a cărei dispariție a fost anunțată public de către Poliția Olt marți, 4 octombrie 2022.

Cazul dispariției unei tinere mame din Olt s-a transformat într-o telenovelă

Mama tinerei a fost cea care îi anunțase pe polițiști că fiica sa a dispărut. Tânăra vorbise chiar în ziua dispariției cu mama sa, după care nu a mai răspuns la telefon niciunui cunoscut. Rudele le-au spus polițiștilor că Alina ar fi plecat către Slatina, unde a spus că avea treabă la notar.

”În urma verificărilor efectuate, la data de 5 octombrie a.c., polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa au stabilit faptul că tânăra se află în Anglia și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a revenit Inspectoratul de Poliție Județean Olt cu rezultatul verificărilor.

Dispariția femeii din Văleni are în spate un adevărat scenariu de telenovelă. Mamă a unui copil în vârstă de 8 ani, care a rămas cu tatăl său, Alina Ciulu a plecat în cursul zilei de marți, 4 octombrie 2022, către Anglia.

Ea și-a planificat evadarea de la domiciliul conjucat  cu ceva timp înainte, reușind chiar să își preschimbe pașaportul fără ca soțul său să afle. În tot acest timp ar fi ținut legătura cu un bărbat aflat în Anglia. 

Între Alina și soțul său nu ar fi existat certuri, scandaluri, din ce au reușit să afle polițiștii de la rude și de la vecini. Din contră, cei doi au lucrat câțiva ani în străinătate, iar cu banii economisiți și-au ridicat la Văleni o casă și și-au îmbunătățit gospodăria, familia părând una solidă.

Planurile tinerei s-ar fi schimbat însă între timp. Cert este că aceasta i-a asigurat pe polițiști că a plecat de bunăvoie și că nimic rău nu i s-a întâmplat înainte de a părăsi țara.


CLICK - Follow us on Google News