Tânără lovită pe o trecere de pietoni: «Eu stau întinsă pe jos, în durere, şi ei scot telefoanele să filmeze»

Două tinere au fost lovite pe o trecere de pietoni semaforizată, în Cluj Napoca, de un şofer neatent.

Dacă unii din ce prezenți la fața locului au sărit în ajutorul fetelor, de-a dreptul incalificabil și cu puține legături cu umanitatea, alţii au ales să-şi scoată telefoanele şi să le filmeze în timp ce aşteptau Ambulanţa.

Accidentul s-a petrecut, luni, şi a fost surprins de o cameră de luat vederi fixă montată pe o clădire de vis-a-vis.

În filmare se vede cum două tinere, de 15 şi de 16 ani, care traversau regulamentar o trecere de pietoni semaforizată, au fost lovite în plin de o maşină.

Una dintre cele două tinere, Alexia, a postat pe grupul ”Info trafic judeţul Cluj” un mesaj în care penalizează gestul unor trecători de a începe să le filmeze cu telefoanele mobile în timp ce aşteptau Ambulanţa.

”Bună seara , sunt una dintre victimele accidentului de astăzi şi aleg să vorbesc despre un lucru, unul dintre multele pe care le-aş putea spune.

Fiecare om este om şi când este pe jos lovit de maşina şi când stă la trecere şi priveşte aceasta scenă nu uşor de uitat.

Faptul că o parte din persoanele pe care eu le vedeam stând întinsă pe jos în agonie de-a lungul trotuarului în loc să spună o rugăciune pentru mine  şi prietena mea care aşteptam în durere SMURDUL, o mulţumire rapidă că nu sunt ei sau copiii lor în locul nostru sau pur şi simplu să-şi vadă de treabă, au ales să facă inumanul gest de a-şi scoate telefoanele să filmeze cu zoom, cu blitz, să facă fel şi fel de poze şi live-uri mi-a lăsat un gust profund amar.

Totuşi, nici gestul doamnelor şi domnilor  care au sărit în a doua secunda să ne ajute, să ne învelească sau să ne consoleze nu este de ignorat.

Le Mulţumesc enorm şi angajaţilor de la Lidl, şi celor de la farmacie care au făcut tot ce au putut, chiar şi gestul de a se oferi să ne dea telefonul să ne sunăm părinţii .

Vă salut de la urgente, aveţi grija când treceţi regulamentar … toate cele bune!”, a scris Alexia pe grupul de Facebook.

Ce mai e de precizat e că unul din cele mai vizitate site-uri de media din România publică mesajul tinerei, dar nu uită să atașeze și clipul video de la locul accidentului…

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories