Spiritul sărbătorilor la români: Două familii şi-au împărţit pumni şi picioare la Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Se apropie sărbătorile, dar, de multă vreme nu mai aduc, nici măcar vremelnic, pacea și liniștea în sufletele oamenilor, transformate de consumerism într-o goană după cumpărături și de rețelele sociale, într-una dupa imagini de la târguri cu multe luminițe…

Două familii bucureștene, ieșite probabil să uite de rutina zilnică și să citeacă bucuria pe chipurile copiilor au ajuns să-și împărtă pumni şi picioare la Târgul de Crăciun din Piața Constituției.

Motivul a fost unul cât se poate de… copilăresc. Supărați că au fost nevoiţi să aştepte prea mult timp şi că era aglomerat la carusel, oamenii s-au luat la ceartă, pentru că fiecare își dorea ca propriul copil să ocupe primul locul liber.

Totul a degenerat în îmbrânceli, iar pe imaginile surprinse de un vizitator de la târg se pot vedea jandarmii care au intervenit pentru a liniști spiritele.

Scandalul i-a determinat însă pe mulţi dintre vizitatorii târgului să renunţe la a mai aştepta ca cei mici să se dea în carusel. Oamenii şi-au luat copiii şi au plecat.