3dots.ro

Tatăl unuia dintre tinerii morţi în accidentul de la Şcheia, omorât la câteva ore după înmormântare

Tatăl unuia dintre tinerii morţi în accidentul de la Şcheia, omorât la câteva ore după înmormântare

În ultimul timp numărul informațiilor despre incidente violente pare să fie într-o creștere continuă, indicând o stare latentă de furie în societate, gata să erupă fără fie prea mult stimulată…

Tatăl uneia dintre victimele teribilului accident petrecut  în zona localității Scheia din județul Iași,  sfârșitul săptămânii trecute, a murit la doar o zi după ce și-a îngropat fiul.

După ce și-a condus ieri fiul pe ultimul drum, tatăl adolescentului în vârstp de 15 ani, decedat în accident, a plecat în vizită la niște rude într-o comună vecină, Heleşteni.

Acolo s-a întâlnit cu un tânăr în vârstă de 18 ani, care l-a acuzat că ar fi avut o relaţie cu mama sa, iar, la un moment dat, a început să îl lovească cu pumnii şi cu picioarele.

Din nefericire, tânărul agresiv l-a lovit pe bărbat până la băgat în comă.

Tatăl adolescentului decedat în accident fost găsit pe stradă, într-o baltă de sânge și deși a fost transportat la spital, el a decedat câteva ore mai târziu.

Ulterior, tânărul de 18 ani care l-a bătut pe bărbat a fost arestat și riscă pedeapsa cu închisoarea.

Ce spun procurorii
„În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că în noaptea de 03/04.05.2023, în timp ce persoana vătămată M.I. se afla în vizită la rudele sale din comuna Heleşteni, judeţul Iaşi, suspectul S.S.M. i-a aplicat cu pumnii şi picioarele multiple lovituri în zona capului, provocându-i mai multe leziuni, pe fondul unui conflict spontan generat de o presupusă infidelitate a mamei suspectului”, arată anchetatorii.

În urma loviturilor primite, victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţe „Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi, pentru îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, hematom subdural emisferic acut stâng, comă grad IV, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale, cu şanse minime de supravieţuire.

Precizăm că în cursul nopţii de 04/05.05.2023 victima M.I. a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţe ‘Prof. Dr. N. Oblu’ Iaşi, urmând ca în cauză să se dispună schimbarea încadrării juridice a faptei”, se menţionează în comunicatul citat.

Având în vedere modalitatea şi împrejurările în care se presupune că a fost comisă fapta, suspectul a fost internat în cadrul Institutului Regional de Psihiatrie Socola în vederea efectuării unei expertize medico-legale cu privire la existenţa discernământului acestuia în momentul comiterii

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs