Tatăl băiețelului admonestat pentru mărțișor: «Doamna e pretențioasă la cadouri! I-a zis fiului meu ca e un sărac»

03 Mar 2021 | scris de Monica Pavelescu

Cazul băiețelului care refuză să mai meargă la școală după un incident cu învățătoarea, care ar fi spus că mărțișorul pe care i l-ar fi dat este urât, a impresionat opinia publică.

Tatăl băiețelului admonestat pentru mărțișor: «Doamna e pretențioasă la cadouri! I-a zis fiului meu ca e un sărac»

Tatăl băiețelului a vorbit despre tot ce s-a întâmplat în sala de clasă de 1 Martie, din cele povestite de copil. 

”Doamna învăţătoare este pretenţioasă la cadouri. Doamna învăţătoare spune că băiatul meu ar fi interpretat greşit ce i-a spus.

Însă sunt colegi de clasă ai copilului meu care au confirmat că s-a întâmplat cum a spus copilul meu şi că doamna l-a umilit verbal, am luat legătura cu ei. La fiecare oră, doamna învăţătoare i-a spus că îi dă cadoul înapoi” povestește Ionuţ B., tatăl băiatului.

”Doamna învăţătoare este pretenţioasă la cadouri”, mai adaugă tatăl băiatului, care nu lucrează, iar mama are o pensie de handicap, veniturile familiei fiind extrem de mici.

 ”A mai fost un incident acum două săptămâni. În clasă au fost aduse mai multe cărţi, iar doamna învăţătoare i-a spus băiatului meu: Tu nu cumperi că tu nu ai bani. I-a spus în fața clasei că e un sărac”, precizează tatăl băiatului.

Învățătoarea spune că baiețelul s-ar fi dus cu o ciocolată și mărtisor și i-ar fi spus că nu trebuia să dea banii și pe mărtișor și pe ciocolată, iar copilul ar fi intepretat aiurea.

Din punctul său de vedere, băiețelul mai face năzbatii în timpul orei, e mai agitat, nu vrea să faca multe lucruri, iar acest comportament a făcut-o să ceară familiei să fie consultat de un psiholog scolar.

După ce a auzit explicațiile învățătoarei, tatăl a cerut școlii să îl lase să  meargă la ore cu băiatul. Sau chiar să stea pe holul școlii în cazul în care elevul ar avea o ieșire nepotrivită. Conducerea școlii i-a aprobat acest lucru. 


CLICK - Follow us on Google News