Sergiu, proaspătul tătic călăreț de la Iași, s-a schimbat! Este anchetat...

03 Aug 2020 | scris de Anita Raicu

La mijlocul lunii martie, imaginile cu Sergiu Ion Ciobotariu, 22 de ani, a impresionat întreaga Românie după ce atunci când a aflat că soţia lui a născut un băieţel, bărbatul a vrut neapărat să-şi vadă fiul la maternitate şi să le ducă mâncare.

Sergiu, proaspătul tătic călăreț de la Iași, s-a schimbat! Este anchetat...

Fiindcă n-a avut bani de taxi, el a venit călare, 40 de kilometri, de la Răducăneni la Iași.

”În fiecare zi plec la muncă pe calul meu. Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu, dar nu avem ce face… muncesc cât pot”, spunea Sergiu Ciobotariu, după ce drumul lui cu calul la maternitate l-a făcut popular.

După ce povestea lui a devenit cunoscută, oamenii de bine s-au mobilizat și i-au cumpărat o casă în Miroslava, unde Sergiu Ciobotariu s-a mutat din locul insalubru în care trăia alături de soția lui și de cei trei copii ai lor.

Bună Ziua Iași scrie că tânărul are dosar penal, după ce polițiștii l-au prins conducând un autoturism fără permis.

Pe 13 mai, aparent inexplicabil, tatăl-călăreț a fost prins de polițiști conducând au autoturism fără permis.

”A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă”, a confirmat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Sergiu Ciobotariu nu a putut fi contactat de cei de la Bună Ziua Iași pentru a afla alte detalii, iar vecinii din Miroslava au spus că nici tânărul și nici familia lui nu au mai fost văzut acasă de trei săptămâni.

”În orice caz, Sergiu nu mai e același Sergiu. Am auzit că a avut probleme cu poliția. Acum vreo lună, am văzut vreo două mașini în curtea lui, un Golf, iar mai apoi am văzut un Range Rover”, a spus un vecin.


CLICK - Follow us on Google News