Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, în 2 Mai: Sicriul e sigilat, ne uitam la o poză cu ea și plângem ca proștii

Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, în 2 Mai: Sicriul e sigilat, ne uitam la o poză cu ea și plângem ca proștii

Momente cumplite pentru părinții lui Sebi și ai Robertei, tinerii de 21 și 20 de ani care au fost spulberați în accidentul produs de șoferul drogat de 19 ani, în 2 Mai. Familiile și-au luat copiii acasă, în sicrie.

”Vineri dupa-amiază fata era pe litoral să sarbatoreasca unul dintre colegii de la facultate. Erau fericiti, nu erau bauti, nu erau copii de bani gata, nu consumau droguri. Din pacate cineva s-a găsit să-i ucidă, am pierdut copii buni.

Roberta nu mi-a inselat niciodata asteptarile, a fost buna la scoala, a luptat sa invete, a intrat la mai multe facultăți, a ales Geografia in ideea sa viziteze Europa si tara noastra. Chiar voia sa-si cumpere un aparat foto.

Și-a luat permis de conducere. Eu sunt sofer profesionist, nu a vrut sa invete de la mine, a invatat singura. Picta, schita tot ce vedea, a fost un copil cuminte. Am vorbit cu ea la telefon, se simtea in vocea ei, abia astepta sa ma intorc. (…)

Mi-as fi dorit ca dupa accidentul asta sa am sicriul deschis ca sa ne putem lua adio de la ea, sicriul e sigilat, ne uitam la o fotografie si plangem ca prostii”, a spus tatăl Robertei, în direct la România TV.

Tatăl Robertei a dezmințit declarația avocatei șoferului care a produs accidentul, potrivit căreia familia lui ar fi încercat să ia legătura cu familiile victimelor.

”Dupa ce mi-am vazut copilul schilodit, am văzut declarația avocatei. Am văzut declaratia ca familia baiatului ar fi incercat sa ia legatura cu noi. Asa ceva nu s-a intamplat.

La fel si politistii. Nu ne-a sunat. Am aflat de la un verisor, mama lui e sora sotiei. Nu ne-a cautat nimeni nici macar politia, doamna aceea cu ochelarii mari vorbeste din calendar.

Eu imi insotesc copilul pe ultimul drum, pe noi personal nu ne-a contactat nimeni, nu am nevoie de nimic de la oameni acestia”, a mai spus tatăl Robertei.

Totodată, tatăl Robertei a spus că vrea să se facă dreptate. ”Copilul aceala de 19 ani sa mearga la puscarie, e un cuvant pe care il intelege orice om”.