3dots.ro

A murit tatăl premierului Nicolae Ciucă

A murit tatăl premierului Nicolae Ciucă

Tatăl premierului Nicolae Ciucă a murit miercuri, 12 aprilie. Dumnezeu să-l odihnească, condoleanțe familiei.

Ședința de guvern programată pentru ora 14.00 va avea loc coform programului anunțat, însă nu vor fi susținute declarații de presă.

Gheorghe Ciucă, tatăl lui Nicolae Ciucă a fost subofiţer în Armată. A ieşit la pensie cu gradul de plutonier adjutant. Acesta locuia în comuna Plenița, de lângă Craiova.

”Presa are părțile ei bune și părțile ei rele, de multe ori exagerează și spune minciuni. Noi, când ne uităm la televizor și încep să spună lucruri neadevărate despre băiatul nostru, mutăm imediat pe alt post, dăm pe muzică”, mărturisea Gheorghe Ciucă, tatăl prim-ministrului.

”Fata noastră a terminat Psihologia, se pricepe și la calculatoare, e la Craiova, e și ea bine. De la Nicu avem un nepot, un băiat, iar de la fată avem o nepoată. Suntem mulțumiți de ce ne-a dat Dumnezeu, nu ne plângem”, completa mama lui Nicolae Ciucă.

”Nea Ghiţă a fost şoferul generalului Ilie Marin, comandantul Armatei a III-a, şi a ieşit la pensie cu gradul de plutonier adjutant”, preciza în urmă cu mai multă vreme un fost camarad de arme, pentru Mediafax.

Primarul comunei Pleniţa, Puiu Calafeteanu, a fost un apropiat al familiei și a oferit mai multe detalii.

”Nicolae este o persoană foarte prietenoasă, populară, iese la poartă şi vorbeşte cu oamenii ori de câte ori revine la casa părintească… E mereu calm, nu l-a văzut nimeni din Pleniţa enervându-se, dar îi place ca, atunci când vorbeşte ceva, acel lucru să se întâmple. Este nevoie de puţină ordine în ţară. Cât despre copilăria lui, ce să vă spun…

Gândiţi-vă că tatăl lui, care a fost subofiţer, a ţinut singur o familie cu patru persoane. Trăiau toţi din solda lui. Soţia dânsului n-a lucrat, iar copiii trebuiau ţinuţi la şcoală. Nicolae mai are o soră, stabilită în Craiova. Părinţii lui au 77, respectiv 78 de ani, şi se descurcă singuri la vârsta dumnealor”, povestea edilul Pleniței.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs