3dots.ro

Tatăl Robertei, mesaj pentru avocații lui Vlad Pascu: ”Aș vrea ca și copiii lor să întâlnească un Vlad Pascu pe drum!”

Tatăl Robertei, mesaj pentru avocații lui Vlad Pascu: ”Aș vrea ca și copiii lor să întâlnească un Vlad Pascu pe drum!”

Din articol:

Instanța a decis să nu încadreze fapta comisă de Vlad Pascu la infracțiunea de omor calificat urmând ca acesta să fie judecat pentru omor din culpă, care are pedepse mai mici.

Apărătorul lui Vlad Pascu, avocatul Adrian Bendeac, a declarat jurnaliştilor la ieşirea din sediul Judecătoriei Mangalia că victimele accidentului de la 2 Mai circulau neregulamentar.

“În raportul de expertiză auto sunt concluziile tuturor experţilor, în sensul în care participanţii la trafic au creat o stare de pericol pasiv în sensul în care se deplasau neregulamentar. E o culpă comună”, a afirmat Adrian Bendeac.

”Va scăpa cu cea mai ușoară pedeapsă”

La aflarea deciziei instanței, Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, a ținut să transmită un mesaj dur avocaţilor lui Vlad Pascu şi procurorilor de caz.

”Eu am o dorință ascunsă, răutăcioasă chiar. Mi-aș dori ca doamna procuror, că de doamna judecător nu poate fi vorba, nu cred că are copii, e prea… Dar doamna procuror, avocații animalului ăstuia, criminalului, au copii.

Sunt răutăcios, știu, dar eu aș vrea ca și copiii lor să întâlnească un Vlad Pascu pe drum și atunci să simtă cum se aplică legea.

Aici nu se va face niciodată absolut nimic. Va scăpa cu cea mai ușoară pedeapsă și pentru că o să fie băiat bun, o să stea potolit, că nu are ce să facă în pușcărie, în trei sezoane ne întâlnim cu el tot pe aici, făcând ce știe el mai bine”, a declarat Cătălin Dragomir.

”Așteptăm să intre și acum pe ușă, să se întoarcă”

Întrebat de jurnaliști despre cum arată viața familiei sale după Roberta a fost ucisă de Vlad Pascu, Cătălin Dragomir a răspuns:

”Nu cred că am cuvinte. Noi încă așteptăm să intre pe ușă. Astăzi chiar sunt 230 de zile. 230 de zile de când s-a întâmplat nenorocirea asta. Noi așteptăm să intre și acum pe ușă, să se întoarcă.

Mergem la cimitir și ne uităm la o piatră acolo. Încă nu conștientizăm că acolo se află corpul copilului nostru”, a spus tatăl Robertei, conform Antena 3.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs