Tatăl lui Vlad Pascu, ieşire nervoasă de la DIICOT: A accelerat şi a intrat cu motocicleta în jurnalişti – video

Autor:

Data:

Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta într-un grup de jurnaliști, la ieșirea de la sediul DIICOT

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a avut o reacţie nervoasă la ieșirea din sediul DIICOT, unde a fost dus la audieri în dosarul în care este cercetat fiul său, în calitate de martor. Vrând să scape mai repede de întrebările jurnaliștilor acesta a accelerat şi a intrat cu motocicleta în faţa lor. Potrivit surselor Antena 3 CNN, Politia Capitalei s-a autosesizat în acest caz.

Probabil nervos, pentru că a fost pus sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, Mihai Pascu a ieșit alergând din sediul DIICOT, s-a îndreptat către motocicleta sa cu casca pe cap şi înconjurat de jurnaliştii care îi adresau întrebări, a încercat să plece accelerând motocicleta şi intrând în grupul ce se afla în faţa lui.

Cel puţin două persoane, cameramani, au fost atinse de motocicletă, însă din fericire nimeni nu a fost rănit atât de grav încât să aibă nevoie de transport la o unitate medicală sau de alte îngrijiri medicale.

”În momentul în care a ieșit de la sediul DIICOT am încercat să vorbim cu el, să-i punem câteva întrebări. A fugit în grabă către scuter, pe care îl avea parcat pe alee, a urcat pe scuter, a purtat o cască pe cap, așa cum a purtat și când a intrat în sediu, pentru că nu și-a dorit să fie văzut.

A spus doar că nu are nimic de declarat și pentru că și-a dorit să scape rapid de presă nu a ținut cont de faptul că suntem acolo și a demarat în trombă de pe loc și a fost la un pas să ne rănească foarte tare. I-a atins cel puțin pe o parte dintre colegii mei, prezenți la sediul DIICOT, și ne uitam cu toții de jur împrejur dacă am fost loviți și dacă avem echipamentele în continuare în funcțiune, dacă au fost sau nu deteriorate.

Ne-am speriat cu toții foarte tare, pentru că nu ne așteptam la acest gest. Am așteptat să ne ofere un răspuns, nimeni nu l-a forțat să facă asta. Eu am avut norocul că m-am îndepărtat când am văzut că intenționează să facă asta, însă eram în calea scuterului lui și am fost la un pas să mă lovească”, a relatat incidentul reporterul Digi24 aflat la fața locului.

”La ieșirea de la audieri, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a accelerat motocicleta și a atins jurnaliștii care voiau să-i pună întrebări, în mod intenționat. Totul s-a întâmplat pe trotuar.

Asta ca să nu mai aud că oricărui copil, oricât de bine ar fi educat, i se poate întâmpla să fie atras într-un anturaj nepotrivit și să o ia pe căi greșite. Nu, nu cred asta.

Mai degrabă aș crede în zicala care spune că așchia nu sare departe de trunchi”, a comentat incidentul și polițistul Marian Godină, pe pagina sa de Facebook.