Tatăl lui Vlad Pascu, înainte de proces: „Eu de copiii ăia nu vreau să vorbesc. Nu vreau să mai dau carne la tocat pentru presă!”

Tatăl lui Vlad Pascu, înainte de proces: "Eu de copiii ăia nu vreau să vorbesc. Nu vreau să mai dau carne la tocat pentru presă!"

Înaintea procesului în care este judecat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, tatăl lui Vlad Pascu a făcut o serie de declaraţii reporterilor care se aflau la fața locului.

Mihai Pascu a reproșat media modul în care a abordat subiectul accidentului produs de fiul său anul trecut în localitatea 2 Mai, considerând că e principala vinovată de starea de neliniște a părinților victimelor.

„Îşi va lua pedeapsa. Eu de copiii ăia nu vreau să vorbesc. Este un lucru tabu pentru mine. Dacă pentru dumneavoastră nu este un lucru tabu, asta este treaba dumneavoastră. Pentru mine, este un lucru solemn acolo.

Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva şi nu vreau să mai dau carne la tocat pentru presă.

Lăsaţi oamenii ăia în pace, că i-aţi distrus, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi dumneavoastră seama ce aţi făcut?

Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat să îşi plângă morţii şi să-şi tragă sufletul”, a declarat tatăl lui Vlad Pascu.

„Dumnezeu să îi ierte. Am încercat de fiecare dată să fac ce trebuia făcut. Nu am putut să fac din cauza faptului că dacă făceam un pas, eram arestat.

Credeţi-mă am avut ambulanţă pregătită pentru cei care erau victime. Am avut medic privat asigurat şi am dovezi în sensul repectiv. Asta a fost să fie. Am ajuns la mediator. Asta este legislaţia şi trebuie să mă conformez. Îmi pare foarte rău cu ceea ce aţi făcut şi vizavi de justiţie”, a mai declarat tatăl lui Vlad Pascu.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories