Tatăl Mădălinei Manole a murit. Bătrânul era infectat cu COVID-19 și avea și alte afecțiuni

09 Sep 2020 | scris de Anita Raicu

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a murit în Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Bărbatul în vârstă de 77 de ani fusese testat pozitiv cu COVID-19 şi avea şi alte afecţiuni medicale.

Tatăl Mădălinei Manole a murit. Bătrânul era infectat cu COVID-19 și avea și alte afecțiuni

Ion Manole a fost internat in stare gravă în spital săptămâna trecută. Avea probleme respiratorii din cauza infectării cu SARS-CoV-2 şi avea nevoie de asistenţă medicală într-o secţie care îi putea asigura ventilaţie mecanică.

La momentul acela, la Ploieşti, nu existau paturi libere în ATI, motiv pentru care i s-a oferit varianta transferului la Târgu-Mureş, dar a refuzat.

Starea sa de sănătate s-a agravat de la o zi la alta, iar în cursul zilei de miercuri, Ion Manole a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitat, dar inima lui a cedat din nou, astfel că în jurul orei 18.30 a fost declarat decesul. 

”Dumnezeu să te odihnească în pace, tată! Acum eşti împreună cu fata şi soţia ta!“, a anunţat pe Facebook Marian Manole, fratele Mădălinei.

Marian Manole a fost, la rândul lui, internat timp de 12 zile cu ”o formă mai uşoară de COVID-19“, după cum însuşi a mărturisit, potrivit romaniatv.net

Bărbatul susţine că tatăl său nu avea însă simptome de COVID-19 şi nu a luat contact cu el în prealabil.

”Când am ieşit din spital, nu l-am găsit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicaţie. Eu cât am stat în spital, familia nu a avut dreptul să vină sa îl vadă. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte să fie depistat pozitiv“, a declarat Marian Manole. 


CLICK - Follow us on Google News