3dots.ro

Cum a ajuns un clujean să plătească de 10 ori mai mult pentru o cursă cu taxiul

Cum a ajuns un clujean să plătească de 10 ori mai mult pentru o cursă cu taxiul

Pe lângă faptul că l-a costat de 10 ori mai mult, o cursă cu taxiul i-a lăsat și un gust amar unui bărbat din Cluj-Napoca, care a realizat că nu se întâmplare din greșeală și că a fost victima unui șarlatan…

În loc de 22 de lei, cât i s-a spus că are de plătit, clientul a fost taxat de pe cardul său bancar cu o sumă de 10 ori mai mare.

Inițial, bărbatul a crezut că este vorba despre o eroare, dar când a încercat să dea de taximetrist ca să-și recupereze diferența de bani, și-a dat seama că are de-a face cu un șarlatan. Clientul e hotărât acum să depună plângere la poliție, scrie Știri de Cluj.

Cursa cu taxiul a avut loc luni seara în Cluj-Napoca, din Piața Unirii spre cartierul Zorilor. Când au ajuns la destinație, taximetristul i-a spus bărbatului că are de achitat 22 de lei.

Pentru a face plata, clientul a folosit cardul bancar. Abia a doua zi dimineață, când și-a verificat extrasul de cont, bărbatul și-a dat seama că, în loc de cei 22 de lei, din cont îi fuseseră retrași 222,49 de lei.

A crezut că este vorba de o eroare de tastare și a încercat să dea de urma taximetristului.

„Am observat cele petrecute abia dimineața. (…) Eu am încercat să discut cu el. A inventat povești, a pus-o pe nevastă să răspundă. Eu am vrut să fiu om cu el, dar nu merită. Azi (n.r. miercuri) depun plângere la secția din Zorilor”, a precizat păgubitul.

Surse din poliție au declarat pentru Știri de Cluj că, în cazul unei plângeri, cazul va fi încadrat la „înșelăciune”. Identificarea șoferului care a condus taxiul ar urma să se facă rapid, întrucât este în baza de date a Primăriei Cluj-Napoca.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs