Peter Thiel, fondatorul PayPal, în pantaloni scurți, a luat prânzul la un restaurant din centrul Brașovului

În suita de informații despre ce mai fac și cu ce se mai ocupă magnații lumii în România , aflăm că o parte dintre ei, printre care și Peter Thiel, fondatorul PayPal, au mâncat la prânz într-un restaurant din centrul Brașovului.

Duminică la prânz, Thiel, însoțit de partenerul lui Matt Danzeisen, alături de alte personalități, au fost remarcați luând masa la un restaurant din centrul Brașovului.

Deloc impresionat de clienții care i-au trecut pragul, proprietarul localului, Laurențiu Iordache, a declarat că nu stun primii de această factură pe care i-a avut de-a lungul timpului.

El a mai precizat că meniul a costat între 75 și 100 de euro de persoană.

La insistențele presei, care a remarcat costurile scăzute, Laurențiu Iordache a explicat că a fost doar un brunch și că nu au fost lucruri ieșite din comun față de meniul obișnuit al restaurantului.

”Ceea ce le-am servit astăzi, se găsește în fiecare zi în meniul nostru.

Nu au optat pentru nimic deosebit, în afara unor restricții alimentare în cazul unor persoane, cum ar fi alergiile, spre exemplu, Nu au fost alte solicitări. Lumea a fost mulțumită și sperăm să mai vină”, a spus Iordache, fără să dezvăluie exact ce au mâncat oaspeții.

El a mai precizat că evenimentul a fost organizat și că a discutat cu organizatorii lui despre meniu și despre alte detalii încă de acum trei săptămâni.

”Le-am prezentat un meniu, care a fost agreat de către organizatori, nu s-a vrut nimic special, în afară de ceea ce avem noi în meniu, a fost doar un brunch.

Au avut doar o singură solicitare, pe partea de detox să aibă să aibă chestii vegetariene, fresh-uri, sucuri naturale, pe bază de plante, pe bază de legume, nimic altceva”, a mai spus Iordache, citat de cotidianul Adevărul.

”Petrecerea continuă..”, după cum spunea regretatul Toma Caragiu, la ora 19 vor cina la un restaurant din Bran, apoi vor pleca la castel, unde are loc petrecerea de Halloween.