Tibi Uşeriu: «E o cursă, un maraton. Nimic nu o să mai fie la fel»

27 Mar 2020 | scris de Anita Raicu

Tibi Uşeriu, un caracter călit nu numai în lupta cu frigul și epuizarea, în ultramaratoanele extreme la care a participat, lansează un îndemn la  solidaritate și acțiune.

Tibi Uşeriu: «E o cursă, un maraton. Nimic nu o să mai fie la fel»

”E o cursă, un maraton. Cred că va dura ceva. Putem fi cu toţii eroi. De la statul în casă până la a face ceva, cred că dacă trecem cu brio peste ceea ce se întâmplă în zilele noastre, o să fim toţi eroi. Pentru mine, partea asta de carantină să ştiţi că nu există. 

Eu am petrecut 10 ani în şapte metri pătraţi! Mie, dacă îmi zic mâine autorităţile: «Măi, Tibi, stai un an în baia ta şi trece pandemia asta», eu mă duc şi stau în baie fără nimic.

Asta este omenirea, în momentul ăsta. Avem nevoie de motivaţie ca să ne putem creşte copiii, pe viitor, din ceea ce învăţăm acum. Nu o să mai fie nimic la fel”, a spus Tibi Uşeriu, potrivit DigiSport.

În privința anilor petrecuți în 10 metri pătrați, Tibi Uşeriu face referire la condamnarea la închisoare de 23 de ani pentru jafuri armate şi două evadări, în urma a fost încarcerat într-o închisoare de maximă siguranţă. 


CLICK - Follow us on Google News