Tupeul unui șmecher revenit în țară: le cere poliţiştilor să-i facă piaţa pentru că moare de foame - video

30 Mar 2020 | scris de Anita Raicu

Cu o mască atârnată șmecherește de-o ureche și cu un tupeu fantastic, un cetățean din Țăndărei, adus în țară de dragostea pentru patria-mamă, le cere polițiștilor să-i facă piața pentru că el moare de foame. Și această situație nu e deloc singulară...

Tupeul unui șmecher revenit în țară: le cere poliţiştilor să-i facă piaţa pentru că moare de foame - video

Clipul video în care apare bărbatul ce se consideră îndreptățit să fie întreținut de stat a fost postat pe Facebook de o româncă revoltată de comportamentul acestuia.

”Pai sa nu te apuce toti dracii cand vezi unul ca asta care intra cu tupeu in sediul de Politie din Tandarei si cere ca politistii sa i faca lui cumparaturile? Cine este obligat sa ti aduca tie apa si alimente la botul calului, mai, individule?

Umbli cu masca atarnata ca smecherii... te dai la politistii care stau nepasatori in fata ta fara sa te legitimeze, fara sa-ti ceara declaratia pe care trebuia sa o ai la tine si faci talente ca mori de foame? Noi, astia care ne riscam vietile ducandu-ne la munca sa avem alimente si apa, ce suntem in fata ta, mai, cetateanule care nu te vrei discriminat?

Daca nu-ti convine in Romania, de ce ai plecat de unde ai fost, mai, asta? Cumpara ti singur ce ti trebuie, ca nu ai slugi! Daca erai in Franta, Spania, Italia, Anglia sau mai stiu eu unde te ingenunchea politia si iti punea si pistolul la tampla!

Astept ca in urma acestei filmari publice, CINEVA (cine o mai fi acel cineva) sa ia masuri impotriva ta!”, și-a exprimat revolta cea care a postat clipul video.


CLICK - Follow us on Google News